Залози на живо

Чрез залози на живо вие залагате не преди началото на двубоите, а докато те се играят. Ако вие наблюдавате мача и гледате внимателно как играят двата отбора, можете да изготвите добри футболни прогнози за залози на живо. Онлайн букмейкърите предлагат много повече залози отколкото преди време. Сега можете да се разположите удобно у вас, да наблюдавате мач по телевизията и ако сметнете, че един отбор ще победи и коефициентът за залози на живо за този отбор е добър да направите своя залог.

Най-добри коефициенти при залози на живо са, когато отбора-аутсайдер отбележи първия гол в двубоя. Например, Ман Юн играе с Бирмингам като домакин. Очаква се Ман Юн да победи и затова коефициентът за тяхна победа преди мача е само 1,25. Обаче Бирмингам вкарват ранен гол в началото на двубоя а и коефициентът за победа на Ман Юн се качва до 2,2. Това попадение е станало много рано в двубоя и вие очаквате домакините от Манчестър да изравнят бързо и да диктуват мача до неговия край. И така коефициентът от 2,2 изглежда доста голям и евентуалните залози за него изглеждат оправдани. След още 10 минути игра Манчестър изравняват и коефициентът за тяхна победа се връща отново на 1,25. Ако забележите добрия коефициент, който е доста по-голям от този преди мача направете своите залози.

Залозите на живо са не само за победителя в двубоя. Има още много видове залози на живо. Вие можете да депозирате залози и на брой корнери в мача, точния резултат, следващия отбелязал отбор и още много различни залози. С този голям обем от залози вие можете да попаднете в такава ситуация, при която вие сте направили залог за нещо преди започването на двубоя и след това правите залози от същия тип и да имате гарантирана печалба.