Видове залози

Под/над общо голове

При този вид залози вие трябва да направите своята прогноза дали общият сбор от вкараните голове в мача и от двата отбора, ще е под или над граница, която се определя от избраният от вас букмейкър. В спортните залози най-често се среща границата от 2,5 гола, но разбира се, предлагат се и залози за всякакъв брой голове.

Залози за Краен резултат

При залози за краен резултат в даден футболен двубой, играчът прави своите футболни прогнози за крайният изход на дадена среща. Съществуващите възможни варианти са три: победа, загуба и равен.

Двоен шанс

При този вид залози, пред залагащият се откриват три възможности за залози – победа за отбора-домакин и равен, победа за отбора-гост и равен или победа и загуба с изключване на знака равенство.

Залози за Точен резултат

При този вариант за онлайн залози, играчът се стреми да изготви своите футболни прогнози така, че да познае точния резултат от изхода на дадена среща.

Първо полувреме/Краен резултат

При тези онлайн залози играещият се стреми да отгатне както изхода от първото полувреме на даден футболен двубой, така и крайния резултат от тази среща.

Залози за Голмайстор

Тези залози имат две опции. Единият възможен вариант за залози е да се познае дали даден играч ще отбележи гол в двубоя, а другата опция е кой ще е играчът отбелязал първото попадение в мача. Автоголовете в двубоя не се взимат под внимание.

Скоркаст

При тази разновидност на залози се прави комбинация от две събития. Например – Ибрахимович да вкара първи гол в мача и неговият отбор да спечели двубоя с 2:0.

Залози за Брой голове в мача

Целта при този вид онлайн залози е да се познае общия брой на отбелязаните попадения в определена футболна среща, които са отбелязани и от двата отбора.

Равенство няма залог

При изготвянето на футболни прогнози за този вид залози, прогнозата се прави като се изключва възможността двубоя да завърши с равенство. Ако мача завърши при равен резултат се връщат заложените от вас пари.

Общо голове-Четно/нечетно

Футболните прогнози при този вид залози е дали общият брой на отбелязаните голове в двубоя, отбелязани и от двата отбора ще е четно или нечетно число.

Печеливша разлика

Целта при този вид залози е да се изготви прогноза за головата разлика между играещите отбори в мача.

Време на първия гол

При тези онлайн залози футболната среща се разделя на две части, като основната идея е да се познае в коя от двете части ще бъде отбелязано първото попадение в срещата. Има възможност и за залози на варианта “без гол”.

Време на първия гол-период

При този вариант на спортни залози футболния двубой е разделен на шест периода, като идеята на изготвените от вас футболни прогнози е да се познае в кой точно период от мача ще бъде отбелязан първия гол.

Залози за Първи отбелязал отбор

Тук се прави прогноза кой от играещите отбори в дадена футболна среща ще вкара първия гол.

Последен отбор, отбелязал гол

При тези залози се прави прогноза за това, кой от двата отбора ще вкара последния гол във футболния двубой.

Полувреме

Тук се правят залози се за изхода на футболния двубой от първото полувреме

Полувреме-Точен резултат

При този вид футболни залози се дава прогноза за точния резултат след края първото полувреме от избраната от вас футболна среща.

Залози за Полувремето с най-много голове

При този вид залози се прогнозира в кое от полувремената в мача ще бъдат вкарани повече голове от двата отбора, възможно е и равенство.

Хендикап

При този вид залози на единия от двата играещи отбора в мача се дава предимство от определен брой голове, а целта на залагащия е да предвиди крайния изход от двубоя.

Свързани страници