Съвети за по-успешни залози

– Спортните залагания са адреналин, но те не трябва да бъдат емоционални. Бъдете реалисти, в противен случай ще изгубите пари. Може да залагате на любимия си отбор, но само когато имате достатъчно основания за това. Също така, не се колебайте да заложите срещу любимите си отбори и играчи, когато мислите че е правилно.

– Когато става въпрос за залагания на футбол се опитвайте да избегнете залагането за фаворити – това често свършва с неприятни изненади. Например, много мачове не са толкова важни за класирането на даден футболен клуб и добрите отбори често пестят сили за по-важни мачове, например в европейските клубни турнири. Още повече че коефициентите за фаворитите са силно занижени, особено в Bet365 и останалите европейски букмейкъри.

– При залози на баскетбол (NBA), не залагайте срещу отбор, само защото току-що е загубил най-добрия си играч. Разбира се, това ще има последици в дългосрочен план, но в първия мач този факт може да остане незабелязан.

– Що се отнася до тениса, ако играч от среден калибър изведнъж покаже много добър резултат в един мач или турнир, с голяма вероятност той ще бъде победен следващия път. Имайте това предвид и не възлагайте големи надежди на такива играчи.