Защо да залагаме по интернет?

През последните 5-6 години залагането на футболни срещи или други спортни събития в интернет се разви неимоверно много. Хиляди българи предпочитат да залагат в интернет, в букмейкъри като Bet365, Sportingbet и Betfair поради по-добрите условия, които предлагат онлайн букмейкърите спрямо единствения роден букмейкър – Еврофутбол.

Предимствата на залагането в интернет са много. Едно от най-големите и важни предимства на онлайн букмейкърите са по-високите коефициенти, които предлагат.

Докато у нас Еврофутбол няма конкуренция на пазара и поради тази причина дава много ниски коефициенти, които отказват хората да залагат на тях, поради простата причина, че няма да спечелят почти нищо от тази среща, а все пак съществува и минимална вероятност този двубой да не бъде спечелен от абсолютния фаворит в него.

Затова голяма част от опитните играчи избягват двубои като Барселона – Реал Сосиедад, Байерн Мюнхен – Аугсбург или ЦСКА – Светкавица, при които коефициентите варират между 1.05 до 1.15 в полза на грандовете. Докато коефициентите за подобни двубои при онлайн букмейкърите са значително по-високи, в повечето случаи варират между 1.30 до 1.40, което е добър коефициент за подобен тип срещи.

Друго предимство на залагането в интернет е удобството, което предлагат почти всички онлайн букмейкъри в мрежата. Залагането е изключително лесно и бързо, с няколко клика на мишката можете да заложите на едно от многото спортни събития, които предлагат онлайн букмейкърите.

Те са наистина много, като се започне с футболните и баскетболните срещи и стигнем чак до не толкова популярни спортове в България като голф, снукър, ръгби, тенис на маса, хрътки и всички останали спортни състезания за, които могат да се правят залози.

Залагането в интернет, освен, че е лесно и удобно ви спестява много време, отколкото например попълването на талони в някой букмейкърски пункт.

Друго много съществено предимство на онлайн букмейкърите е голямото удобство, което предлагат при залагане на живо. Може да залагате на живо от вашия компютър, удобно настанили се на стола, докато залагането на живо в Еврофутбол изисква от вас да стоите или от време на време да минавате през пункта, за да залагате или да следите как се развива двубоя. Това може би е едно от най-съществените предимства на онлайн букмейкърите.

Освен всички тези предимства, за които ви разказах, големите онлайн букмейкъри дават сериозни бонуси на нови и стари играчи. Едва ли някога Еврофутбол ще даде 100 лева бонус, на който и да е играч. Като например bet365, които дават 100% бонус на всеки нов играч. Мнозина сигурно се питат какъв е този бонус. При депозирането, на каквато и да е сума от нов играч, той получава като бонус от букмейкъра същата сума, която е депозирал. Например, ако сте нов играч и депозирате 20 лева в сметката си, Вие получава още 20 лева бонус от Bet365.

Разбира се и други онлайн букмейкъри предлагат подобни бонуси, даже дори същите, но в момента Bet365 е най-добрия онлайн букмейкър в България.

За да залагате в интернет ще ви е нужно единствено регистрация в някой от многото букмейкъри в мрежата, както и дебитна или кредитна карта, с която да депозирате или теглите пари от сметката си.

Регистрирането на акаунт в подобни сайтове е изключително лесно, но все пак ако не можете да се справите с регистрационната форма, може да се обърнете към службата за поддръжка на букмейкъра.