Безплатни залози от Betfair

Betfair е първата борса за залози в света. През 1998 г. двамата приятели Андрю Блек и Едуард Рей решават да приложат принципа на борсовата търговия в света на спортните залагания.

Към днешна дата е най-голямата борса за залагания с клиентска база от над 2 млн. активни играчи и седмичен оборот от над 50 млн. британски лири. Betfair притежава всички необходими лицензи в България, Великобритания, Италия, Испания, Австралия и др., а където няма издаден лиценз оперира с малтийския такъв.

В България

От 2014 г. Betfair има издаден лиценз у нас, което го прави първият международен сайт за залози, работещ законно в страната. Освен борсата, която е прекалено сложна за масовия играч, Betfair приема залози и като букмейкър, но в този случай коефициентите са и по-ниски. През 2015 г. се очаква да стартират и останалите услуги за български клиенти като покер, виртуално казино и игри.

Бонуси

За новите клиенти е на разположение безплатен залог до 30 евро. Но това не е всичко. Почти всяка седмица Betfair завишава коефициента за даден отбор и при печалба сумата се начислява като безплатен залог, а при загуба се възстановява.