Bet365

Вход в сайта на Bet365

 

Ново: Компанията спечели оперативен лиценз в България. Следете всичко най-ново около Bet 365 в Zalagam.

Въпросът „Как да вляза в Bet365 от България“ вече не стои на дневен ред, Bet365 най-после придоби дълго чакания лиценз и вече всички можем да извършваме законно спортни залози. Bet365 все още не предлага казино и покер игри, но и това е въпрос на време.

Дори след като сайтът на Bet365 беше блокиран от българските провайдери, букмейкърът продължи да предлага услугите си на български играчи, но достъпът става чрез алтернативни методи. Ще разгледаме най-разпространените от тях.

Огледални сайтове

Алтернативен линк за Bet365
Огледалните сайтове са същите като bet365.com, но се намират на различен домейн. Това се прави с цел достъп до сайта от държави, които налагат интернет-цензура или поради други проблеми с основния сайт.

Последният огледален сайт, който се ползваше в България беше 28365-365.com, като преди това бяха филтрирани десетки други домейни като bet365bg и др.

Предимства:
Пълноценен достъп до сайта на Bet365, без никакви ограничения.

Недостатъци:
Опасност от фишинг – ако кликнете на случайни линкове може да попаднете на сайт, който е точно копие на bet365.com и данните ви за вход да бъдат откраднати. Затова не се доверявайте на линкове от съмнителни сайтове и форуми.

За да сте сигурни че ще попаднете на правилния огледален сайт, доверявайте се само на сигурни източници, какъвто е Zalozi.com. При нас ще намерите винаги официалния и работещ линк на Bet365, получен от самия букмейкър.

Прокси сървър

Влизане в Bet365 чрез прокси сървър
За да достъпите сайта на Bet365 с прокси трябва да въведете съответните настройки в браузъра – IP адрес и порт. Има хиляди безплатни проксита в интернет, но използването им крие огромен риск. Има и платени, но в такъв случай е по-добре да се ползва VPN.

Предимства:
Трудно може да се открият предимства спрямо останалите методи. Това е начинът за достъп до Бет365, който можем най-малко да препоръчваме.

Недостатъци:
Риск от крадене на пароли. Бавна скорост.

Достъп до Bet365 чрез VPN

Използване на VPN услуга за вход в букмейкъра
Това е виртуална частна мрежа, която ви дава нов IP-адрес и анонимен достъп до Bet365. Има множество платени VPN услуги, като препоръчваме HMA – достатъчно надеждна и на добра цена.

Предимства:
Висока скорост на връзката. Пълна безопасност при ползването на надеждна фирма.

Недостатъци:
Платена услуга

Opera Turbo

Отваряне на Bet 365 с помощта на Opera Turbo
Това е функция на браузъра Opera, която кара целият ви трафик да минава през сървърите на Opera и да компресира сайтовете с цел по-бързо зареждане. Съответно и забраната се заобикаля.

Предимства:
IP-адресът ви остава непроменен.

Недостатъци:
Възможно е забавяне в отварянето на Bet365.

Добавката ZenMate

Достъп чрез разширението ZenMate
Чрез разширението за браузъра Chrome можете да отворите сайта на букмейкъра анонимно през прокси сървър.

Предимства:
Безплатна услуга. На разположение са няколко прокси сървъра от различни държави.

Недостатъци:
IP-адресът може да се ползва и от други клиенти на Бет365 и да възникнат проблеми с блокиране на сметки. Необходима е и регистрация.

Браузърът TOR

Друг алтернативен метод заобикалящ филтрацията на Bet365
Това е браузър, който сменява IP-адреса ви автоматично с този на някой от останалите клиенти на TOR-мрежата.

Предимства:
Веднага след инсталацията е готов за работа. Отваря всичко без проблеми.

Недостатъци:
Може да бъде доста бавен. Съществува и проблемът с еднаквите IP-адреси на клиентите и риск от закриване на акаунти, ако и някой друг се логва през същото IP.

Юрисдикция

На повечето пазари компанията оперира чрез гибралтарския си лиценз, но в редица страни, сред които Великобритания, Испания, Италия, Австралия, Дания, Гърция и др. е получила местен такъв. Bet365 кандидатства за лиценз в България, но поради сложни бюрократични хватки той все още не е получен. У нас букмейкърът ще работи през малтийското си подразделение.

Още информация

bet365careers.com – В Бет365 работят хиляди служители в няколко офиса, разположени главно във Великобритания и Гибралтар. На сайта можете да проверите за свободни позиции и изискванията към кандидатите. По принцип често се търсят служители с различни езици и опит в работата с клиенти.

12 коментара

  1. Отварям Бет365 само с огледални линкове и нямам никакви проблеми. С проксита и зенматове си е рисковано, аз лично не бих пробвал.

  2. От известно време забелязвам че огледалния линк на бет365 зарежда по-бавно от обикновено, на какво се дължи? Влизам през мобилната версия на сайта.

  3. Какво да правя не ми зарежда огледалния на бет365, помагайте не мога да заложа!

  4. Най-накрая го взеха този лиценз. Стига вече работещи линкове, сега достъпът до bet365 отново е разрешен!

  5. Все още си чакам парите от бет365, мина около месец а така и не получих нищо от тях, май ще се наложи да им пиша.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Zalozi.com © 2014