Bet365

Линк за вход в Bet365

 

След като сайтът на Bet365 беше филтриран от доставчиците в България, букмейкърът продължи да предлага услугите си на български играчи, но достъпът става чрез алтернативни методи. Ще разгледаме най-разпространените от тях.

Огледални сайтове

Алтернативен линк за Bet365
Огледалните сайтове са същите като bet365.com, но се намират на различен домейн. Това се прави с цел достъп до сайта от държави, които налагат интернет-цензура или поради други проблеми с основния сайт.

Предимства:
Пълноценен достъп до сайта на Bet365, без никакви ограничения.

Недостатъци:
Опасност от фишинг – ако кликнете на случайни линкове може да попаднете на сайт, който е точно копие на bet365.com и данните ви за вход да бъдат откраднати. Затова не се доверявайте на линкове от съмнителни сайтове и форуми. На тази страница ще намерите винаги официалния огледален линк на Bet365, получен от самия букмейкър.

Прокси сървър

Влизане в Bet365 чрез прокси сървър
За да достъпите сайта на Bet365 с прокси трябва да въведете съответните настройки в браузъра – IP адрес и порт. Има хиляди безплатни проксита в интернет, но използването им крие огромен риск. Има и платени, но в такъв случай е по-добре да се ползва VPN.

Предимства:
Трудно може да се открият предимства спрямо останалите методи.

Недостатъци:
Риск от крадене на пароли. Бавна скорост.

Достъп до Bet365 чрез VPN

Използване на VPN услуга за вход в букмейкъра
Това е виртуална частна мрежа, която ви дава нов IP-адрес и анонимен достъп до Bet365. Има множество платени VPN услуги, като препоръчваме HMA – достатъчно надеждна и на добра цена.

Предимства:
Висока скорост на връзката. Пълна безопасност при ползването на надеждна фирма.

Недостатъци:
Платена услуга

Opera Turbo

Отваряне на Bet 365 с помощта на Opera Turbo
Това е функция на браузъра Opera, която кара целият ви трафик да минава през сървърите на Opera и да компресира сайтовете с цел по-бързо зареждане. Съответно и забраната се заобикаля.

Предимства:
IP-адресът ви остава непроменен.

Недостатъци:
Възможно е забавяне в отварянето на Bet365.

Добавката ZenMate

Достъп чрез разширението ZenMate
Чрез разширението за браузъра Chrome можете да отворите сайта на букмейкъра анонимно през прокси сървър.

Предимства:
Безплатна услуга. На разположение са няколко прокси сървъра от различни държави.

Недостатъци:
IP-адресът може да се ползва и от други клиенти на Бет365 и да възникнат проблеми с блокиране на сметки. Необходима е и регистрация.

Браузърът TOR

Друг алтернативен метод заобикалящ филтрацията на Bet365
Това е браузър, който сменява IP-адреса ви автоматично с този на някой от останалите клиенти на TOR-мрежата.

Предимства:
Веднага след инсталацията е готов за работа. Отваря всичко без проблеми.

Недостатъци:
Може да бъде доста бавен. Съществува и проблемът с еднаквите IP-адреси на клиентите и риск от закриване на акаунти, ако и някой друг се логва през същото IP.

Юрисдикция

На повечето пазари компанията оперира чрез гибралтарския си лиценз, но в редица страни като Испания, Италия, Австралия и др. е получила местен такъв. Bet365 кандидатства за лиценз и в България, но по една или друга причина той все още не е придобит. У нас букмейкърът ще работи през малтийското си подразделение.

Още информация

Работа в компанията (www.bet365careers.com) – В Бет365 работят хиляди служители в няколко офиса, разположени главно във Великобритания и Гибралтар. На сайта можете да проверите за свободни позиции и изискванията към кандидатите. По принцип често се търсят служители с различни езици и опит в работата с клиенти.

Bet365 скоро с лиценз (www.zalagam.net/bet365) – Подробности около предстоящия лиценз на Bet365 с хронология на събитията.

Партньорска програма на Bet365 (www.bet365affiliates.com/) – Всеки собственик на спортен сайт може да кандидатства и да рекламира букмейкъра срещу комисионна. Имайте предвид, че не приемат нови партньори от България.

8 коментара

  1. Отварям Бет365 само с огледални линкове и нямам никакви проблеми. С проксита и зенматове си е рисковано, аз лично не бих пробвал.

  2. От известно време забелязвам че огледалния линк на бет365 зарежда по-бавно от обикновено, на какво се дължи? Влизам през мобилната версия на сайта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Zalozi.com © 2014